Skip to content

Agenda

Lezingen

& Activiteiten

Houd deze pagina in de gaten om tijdig op de hoogte te zijn van lezingen van en door SumaQ. Laat je informeren en enthousiasmeren om niet langer met je klachten rond te blijven lopen.

 

“Vrouwen mogen de zorg en aandacht
die ze verdienen ontvangen.
De vrouw mag vrouw zijn.
Zacht en krachtig”

Bijeenkomst over borstgezondheid & voeding

Tijdens deze avond krijg je uitgebreid informatie over borstgezondheid en wat voeding hiertoe kan bedragen.

Misschien heb je gevoelige of pijnlijke borsten. Heb je er ooit bij stil gestaan dat je daar zelf iets aan zou kunnen doen? Maar wat weten we er nu eigenlijk van? Misschien heb je vaag al iets gehoord over de invloed van je bh, maar hoe zit het nou precies? Wat kan gezonde voeding doen aan een beter gevoel van je borsten? En wat kunnen we verwachten van een preventief onderzoek als medische thermografie en wat is het verschil met mammografie?

Je krijgt hierop antwoord en meer… 
Je leert deze avond hoe je je lymfedrainage kunt bevorderen door te borstelen, je krijgt informatie over borstbehandelingen en wat je allemaal nog zelf kunt doen om je borsten soepel, pijnvrij en gezond te houden.

Pijnvrij en stralingsvrij borstonderzoek
De techniek van medisch thermografie is een pijnvrije en stralingsvrije manier om de gezondheid van onder andere je borsten in beeld te brengen. Frauke Boer legt de techniek uit en vertelt de verschillen van de onaangename mammografie.

Echte gezondheid komt van binnenuit
Voeding is een belangrijk en misschien wel één van de belangrijkste ingrediënten voor een goede gezondheid. Puur & eerlijke voeding die is afgestemd op het seizoen zorgt voor een goede weerstand tegen ziektekiemen, zoals bacteriën, virussen en infecties.

Daardoor heb je een goede lichamelijke conditie die tegen een stootje kan, fysiek en geestelijk.

Niet wat we eten, maar wat we verteren, komt ons ten goede!

Tijdens een lezing zullen Frauke Boer & Ellen Steenbeeke je over deze onderwerkpen informeren.

In verband met het corona-virus is de lezing uitgesteld en wordt nog een nieuwe datum bepaald.

Wil je meer weten over lymfedrainage, medische thermografie en puur & eerlijke voeding dan ben je van harte welkom aan de Zandbreeweg 10 in Oldenzaal.

De koffie en thee staat vanaf 19.15 uur klaar, zodat we om 19.30 uur kunnen beginnen.

De entree is € 10,00. Je krijgt hiervoor een goodiebag mee naar huis met een borstel (t.w.v. 9,95), het nieuwe magazine van De Groene Zuster (t.w.v. 5,95), veel informatie, proefmonsters en een kortingsbon.

Je kunt je opgeven bij:
Ellen Steenbeeke   –   info@sumaq.nl  –   06 43 00 43 40

Blijf niet langer met je klachten rondlopen en zet koers op een vitaal leven. Neem nu contact op met SumaQ.