Tarieven

De tarieven voor de diensten bedragen:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur.

Intake consult, maximaal 1,5 uur : € 135,00.
Vervolgconsult tot een 1 uur : € 80,00.
Vervolgconsult tot een half uur : € 50,00.
Kort consult (20 minuten) via telefoon of FaceTime: € 30,00

Aromatherapie/anti-stressmassage : € 49,95
Lichttherapie, half uur : € 35,00 


Bovengenoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

685-Strand-golven-steen-1920-Fotos-voor-Therapeuten
flower buds 228592_960_720

Voorwaarden

De kosten van voorgeschreven middelen zoals voedingssupplementen en eventuele uit te voeren laboratoriumonderzoeken zijn niet bij het tarief inbegrepen. Hiervoor krijg je een aparte factuur van het laboratorium en/of leverancier van supplementen.


De consulten betaal je altijd direct na afloop, bij voorkeur per pin. Je krijg een factuur mee die je dan zelf kunt indienen bij de zorgverzekeraar.


Soms kan er een reden zijn waardoor een afspraak niet kan doorgaan. Daar is begrip voor! Consulten die niet 24 uur van tevoren zijn afgebeld, worden in rekening gebracht.

Lid van beroepsvereniging MBOG

SumaQ is als zorgverlener, geregistreerd lid van de MBOG (maatschappij ter bevordering van de orthomoleculaire geneeskunde). Licentienummer 1048 TL.


Op basis van het lidmaatschap worden de consulten gedeeltelijk vergoed, mits je een aanvullende verzekering hebt. Klik hier voor de zorgvergoeding check.


In de polisvoorwaarden van de verzekeraar staat beschreven welke onderdelen wel en niet in aanmerking komen voor vergoeding. Raadpleeg je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar om te verifiëren of je in aanmerking komt voor vergoeding en welke voorwaarden van toepassing zijn.

204 Man rastaurant 1920 Fotos voor Therapeuten
30-Station-mensen-druk-1920-Fotos-voor-Therapeuten

AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vanaf mei 2018 geldt de Europese wet ”Algemene verordening gegevensbescherming”. Deze wet is opgesteld om ervoor te zorgen dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens. De gegevens die van u bewaard worden, dienen juist en volledig te zijn en worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Informatie over de AVG kunt u hier vinden. Lees meer…